El salmó i els seus beneficis per la pell

abr. 2022 | Tractaments

Què és la rosàcia?

La rosàcia o cuperosi és una patologia força estesa però poc diagnosticada. Si no es tracta sol empitjorar, per la qual cosa els experts recomanem fer tractaments específics que ajudin a controlar-la. Una de les tècniques no invasives que millors resultats dóna per al tractament de la rosàcia és el tractament amb llum intensa polsada aplicat amb una plataforma làser, altrament conegut com IPL.

La rosàcia és una afecció cutània inflamatòria crònica que afecta, sobretot, el rostre. Es caracteritza per períodes de remissió i períodes d’empitjorament dels signes i els símptomes. Les zones més afectades solen ser les galtes, el nas, la barbeta i el front (tot i que també pot arribar a afectar el coll, esquena, orelles…).

Normalment comença com un envermelliment o rubor senzill que apareix i desapareix, però amb el temps pot resultar més persistent i visible. Els principals símptomes de la rosàcia són l’envermelliment, la facilitat per ruboritzar-se, la pell sensible, l’aparició de granets i aranyes vasculars (telangiectàsies). En funció del subtipus de rosàcia, la malaltia també pot generar rinofima (engrossament del nas) o fins i tot problemes oculars (parpelles envermellides o inflades i conjuntivitis).

Tractament

A través de l’aplicació de la Llum Intensa Polsada (IPL) que és un dels més moderns tractaments per recuperar la bellesa natural de la pell de forma ràpida, indolora i sense període de recuperació, es pot realitzar un tractament eficaç de la rosàcia. L’aplicació de polsos de llum millora eficaçment els signes visibles de l’envelliment cutani, disminueix les arrugues existents, millora la textura de la pell i retorna a la cara la seva lluminositat. També s’utilitza per a tractar taques i pigmentacions, cuperosi, petites venetes i capil·lars, vermellors, porus dilatats i seqüeles de l’exposició solar. Les sessions duren entre 20 i 30 minuts i els efectes secundaris únicament són d’algun enrogiment lleuger o inflor local a la zona de tractament que desapareix ràpidament de manera que la incorporació a les activitats de la vida diària és immediata. És important limitar l’exposició al sol abans i després del tractament cal utilitzar un FP50+ almenys unes 2-3 setmanes després del procediment).

Resultats i recuperació

Els resultats són visibles des de la primera sessió. La desaparició de la rosàcia es percep des de la primera setmana i les taques generades pel tractament desapareixen als 10 dies. Solen caldre d’1 a 3 sessions depenent del cas amb un interval de 4 setmanes. Després es pot passar a l’etapa de manteniment, amb 1 o 2 sessions a l’any.

ELS NOSTRES
SERVEIS

+ INFORMACIÓ

CONSULTA
ONLINE

DEMANAR CITA PRÈVIA

Últimes Stories